Ellentmondások

A gyermekem édesanyja a mai napig úgy véli, hogy igazából nem is szeretem a kislányomat, hanem csupán az őrá való hivatkozással szeretnék vele újra összejönni. 

Nos, az való igaz, hogy még mind a mai napig szeretem őt (a szemét dolgai ellenére is), de abszurd az a feltételezés, hogy a kislányomat használom fel arra, hogy a közelébe férkőzzek. 

Több okból is:

1 - a kislányomat végtelenül szeretem, és ennek több jelét is adtam az utóbbi hónapokban, tehát kétségbevonhatatlanul hamis az állítás, hogy ne szeretném őt.

2 - épp az anyuka az, aki folyamatosan akadályoz engem a gyermekemmel való kapcsolattartásomban, tehát, ha a kislányom lenne rá az eszköz, hogy a közelében legyek, akkor ez egész egyszerűen képtelenség.

3 - emlékezzünk rá vissza, hogy amikor a fiammal november 1-én felcsengettem hozzájuk, hogy bemutassam neki a húgát, akkor épp az exem vádolt meg vele, hogy a fiamat használom fel arra, hogy a lányom közelébe férkőzzek (lásd: Meghiúsult megismerkedés). 

Nem ellentmondásos ez az egész egy kissé?

Először azt mondja, hogy a fiamat használom fel arra, hogy a kislányom közelébe juthassak valahogy, utána pedig azt, hogy a kislányomat használom fel arra, hogy az ő közelébe férkőzzek. Most akkor kit is használok fel a céljaim elérésére? Mik is a valós céljaim ezzel?

De komolyan: most akkor én a kislányom közelébe szeretnék férkőzni vagy az anyjáéba? Nem lehetséges, hogy épp mindkettőjükébe? Ugyanis nyílt titok, hogy szeretném rendezni a nézeteltéréseket az exemmel, hiszen a gyűlölete és minden más cselekedete a félreértéseken és a hazugságokon alapul, amelyeket ha kiiktatunk (a megbeszélések által), maga a probléma szűnik meg. 

Néhány nappal ezelőtt postai levélben meg is írtam neki (mivel az email címét nem tudom), hogy ahhoz, hogy a gyermekemmel együtt legyek, először az ő szívét kell visszahódítanom, hiszen rajta keresztül vezet az út a kislányomhoz - egyelőre.

Tiszta sor, azt hiszem...

...amit ő valahogy egyáltalán nem tud felfogni, vagyis megérteni.

Mindenesetre, december 25-e óta írom neki az SMS-eket az anyja telefonjára, hogy enyhüljön meg a gyermekünk érdekében és engedje meg nekem, hogy találkozzak vele nyugodt körülmények között, hogy végre valahára átadhassam neki a karácsonyi ajándékait.

Hogy mit válaszolt?
Az legyen a következő poszt témája: Ez a vonat elmentMegjegyzések