Pici buksi

Valamikor, pár kapcsolattartással ezelőtt Dóri fájlalta a lábát, amit gyaníthatóan a növekedése okán érez. Akkor elmondtam neki, ha nagyon fáj és mindig csak egy helyen, akkor érdemes megnézetni azt egy dokival, hogy kiderüljön mi okozza a tüneteket.

Dóri megkérdezte, hogy mit fog vele csinálni a doki, mire elmondtam, hogy vehet egy kis vért is, vagy megröngenezhetik a fájó részt. Mivel nem tudta, hogy mi az a röntgen, ezért elmagyaráztam neki, hogy egy olyan fényképet készítenek róla, ami átvilágítja a testét és megmutatja a csontjait. Ez annyira érdekelte, hogy még viccelődött is vele.

Na már most, pár nappal ezelőtt amikor otthon játszott, felmászván a fotelba megbillent, majd dobott egy hátast a padlóra. Ekkor úgy beverte a fejét, hogy Anya elvitte őt a kórházba, ahol megröntgenezték. Gondolom hatalmasat koppanhatott, és úgy látták jónak, ha megvizsgálják.

Erről persze nem értesített senki, így csak napokkal később szerezhettem róla tudomást.

Szerencsére nem esett semmi baja, ép és egészséges maradt, de kicsit elkámpicsorít, hogy egy árva telefont se tudtak megereszteni felém, mintha semmi közöm nem lenne a gyerekemhez. 

A kórházba szállítást anyósom végezte, így gondolom nem látták szükségét, hogy megkeressenek. 

Mindegy, az a lényeg, hogy a pici kis buksinak nem lett semmi baja...

Megjegyzések