Játszótéren 2.

Május 11-én is a játszótéren tartottuk a kapcsolattartásunkat, mert a Családsegítő nem tudott számunkra helyet adni. Úgy látom Dóri nem érti még, hogy miért vagyunk odakint, de az biztos, hogy egy cseppet sem bánja. 

Az exem ismét tisztes távolságban tartózkodott tőlünk, amíg mi belemerültünk a játszótér napsütötte világába, így a körülményekhez képest sikerült a lányommal kettesben maradni. Igazából nincs is különösebb dolog, amiről írhatnék, hiszen ugyanúgy történt minden, mint a múltkor: csúszdáztunk, homokoztunk és pancsoltunk. Anya az érkezésükkor picit leteremtett engem, hogy a múltkori találkozónkon csupa víz lett a gyerek cipője, és ha kérheti ma ne pancsoljunk, mire elmondtam, hogy hozza a gyereket gumicsizmába, és akkor nem kell tartania a vizes cipő rémétől (ugyanis tavaly nyáron vettem a gyereknek egy gumicsizmát pont ilyen okok miatt). 

Tehát ugyanúgy telt minden, mint legutóbb:

Dóri sártésztát dagaszt a kocsijában


Motorozás a focipályán

Mászókázás közben

A kapcsolattartás napjának reggelén nagyon fájt a hátam, majd pár óra múltán a mellkasom is, amely a találkozó végére már majdhogynem elviselhetetlenné vált a levegővétel során. Ebből tüdőgyulladásra (vagy mellhártyagyulladásra) következtettem, és ezen okból puszi nélkül búcsúztam a lányomtól, nehogy elkapjon tőlem valamit (estére lett egy kis lázam is, ami reggelre eltűnt, a többi tünettel együtt). Hogy mi volt ez, nem tudom...

Másnap felkerekedvén elindultam nyugatnak, hogy bejárjam széles e hazánkat, s két nap alatt mintegy 816 kilométert vezettem le. Jó volt, leengedtem a gőzt. Visszafelé megmártóztam a Balatonban is, így elmondhatom, hogy a tó vize fürdésre alkalmas...

A hegyen innen

A libák errefelé mindig elsőbbséget élveznek

Jó lett volna a lányommal együtt utazni. Út közben elképzeltem, ahogy sorra mutatom neki a szebbnél szebb dolgokat, és számtalan helyen megállunk játszani vagy enni. Képzeletben - egy picit - ő is ott volt velem. 

Ha a Bíróság a nyáron megadja végre az elvitel jogát, akkor egészen biztos nagy élményekben lesz részünk :)


Megjegyzések